DENNEME

Kovid: Blogger Teması İndir | Blogspot Temaları

Kovid: Blogger Teması İndir | Blogspot Temaları

Kovid: Blogger Teması İndir | Blogspot Temaları - Kovid Blogger Teması, Coronavirus (COVID-19), nasıl korunacağı ve önleneceği ve Sonuçlar Koronavirüs hastalığı (COVID-19) güncellemesi hakkında bilgi vermeye yardımcı olan sosyal zeka ve tıbbi keşif için benzersiz bir şekilde hedeflenmiş bir tasarımdır.

Kovid: Blogger Teması İndir | Blogger Temaları

Kovid Blogger Teması, Koronavirüs'ün toplum sağlığı için güvenli ve doğru bir şekilde birden fazla bilgi portföyü açılış sayfası veya web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Kovid Blogger Teması, tek sayfalık bir portföy blog teması oluşturulan toplamdır. Blogger'ın yeni neslinden tarihli yapısına dayanan bu güzel tema, güncel haberler vermede akıllıca. Acele edin, bu tema herhangi bir tek sayfalık oluşturmak için kullanılabilir, şimdi bu tema herhangi bir pandemik durum hakkında bir makale yayınlayan bloglarda ayarlanır, SoraTemplates tarafından temiz kodlanmış kaliteli bir temadır.

Kovid: Blogspot Teması İndir | Blogspot Temaları Ücretsiz

Kovid Blogger Teması, yüksek hızlı yükleme tasarımına sahip tamamen duyarlı bir temadır, blogunuza profesyonel bir his verecektir. Slayt Gösterisi, Hızlı Yükleme, Basit, Hızlı Yüklenme, Duyarlı, Seo Hazır, Reklamlara Hazır, Retina Hazır, Respnsive, Açılır Menü, Sosyal Yer İmi Özelliği, Sayfa Gezinme Menüsü, Küçük Resim Resimleri, Temiz, Tarayıcı Uyumluluğu, Zarif, Şık, WhatsApp Paylaşımı, Ücretsiz Premium, Dergi, Haberler, Teknoloji, Blogger, Haberler, Tıbbi, AMP, Google, Minimalist, Slayt Gösterisi. bilgi kutusu, vb.
Sonraki Gönderi Önceki Gönderi
İlk Yorumu sen yap
Yorum Ekle
comment url

Blogger - Blogspot alanında blog açmak, Blogger Temaları aramak ve Tema indirme vakit kaybı olur. BT İNDİR yani Blogger tema indir kısaltmasıdır. Tüm Blogger Temaları Ücretsiz olarak arayanlar için Blogspot Temaları Ücretsiz indirin. Yüzlerce kaliteli Blogspot Temaları bulabileceğiniz [BT İNDİR] en iyi kaliteli temaları sizler için araştırıyor ve paylaşıyoruz. Yeni tema paylaşımları için bizi btindir.blogspot.com web adresinden takip edin. Ayrıca Blogger platformu için Adsense uyumlu Blogger Temaları tavsiyesine ek olarak SEO Uyumlu Blogger Temaları & Blogger Haber Teması & Responsive Blogspot Temaları & Kişisel Blog Temaları Blogger ve diğer kaliteli-Sade Blogger Temaları sitemizden indirebilir ve kendi tarzınıza göre mükemmel web siteleri oluşturabilirsiniz.