DENNEME

Moview: Blogger Film Teması İndir | Blogger Temaları

 

Moview: Blogger Film Teması İndir | Blogger Temaları
Moview: Blogger Film Teması İndir | Blogger Temaları - Moview Blogspot Şablonu. Film inceleme blogu veya Film indirme web sitesi için kodlanmış yepyeni blog Blogger teması ile tanışın. Moview, Blogspot platformuyla çalışan Film indirme blogu için mükemmel tasarlanmış kaliteli Blogger temaları arasında yer almaktadır.

Moview: Blogger Film Teması İndir | Blogger Temaları

Sadece film indirme blogu değil, Moview film dizi teması ayrıca Kitap inceleme web sitesi veya Kitap indirme blogu için de kulanılabilen güzle temalardan biri. Moview, duyarlı ve hızlı yüklenebilen şık tasarıma sahip bogspot teması. Şimdi Moview Blogger temasının bazı özelliklerine hep birlikte kontrol edelim.

Moview Blogger Teması Özellikleri

4 sütunlu ana sayfa düzeni, Öne çıkan film düzeni, Kolay açılır menü, Özel arama alanı, Uygun reklam yerleşim alanları, Seo uyumlu tema, Responsive. Arama alanı, En iyi ne çıkan film bölümleri, Sosyal medya ikonları, Paylaşım butonları, Sağ kenar çubuğu popüler film alanı ve daha birçok özellik bu Blogger Film Teması içinde bulunuyor.

Eğer bir film inceleme ve film dindirme sitesi açma niyetiniz varsa bu şık temayı incelemenizi tavsiye ederim. Ayrıca Blogspot temaları hakkında görüş ve düşüncenizi yorumlarda yazabilirsiniz. Tema hakkında bildiklerimi anlatmaya çalıştım kolay gelsin.

Sonraki Gönderi Önceki Gönderi
İlk Yorumu sen yap
Yorum Ekle
comment url

Blogger - Blogspot alanında blog açmak, Blogger Temaları aramak ve Tema indirme vakit kaybı olur. BT İNDİR yani Blogger tema indir kısaltmasıdır. Tüm Blogger Temaları Ücretsiz olarak arayanlar için Blogspot Temaları Ücretsiz indirin. Yüzlerce kaliteli Blogspot Temaları bulabileceğiniz [BT İNDİR] en iyi kaliteli temaları sizler için araştırıyor ve paylaşıyoruz. Yeni tema paylaşımları için bizi btindir.blogspot.com web adresinden takip edin. Ayrıca Blogger platformu için Adsense uyumlu Blogger Temaları tavsiyesine ek olarak SEO Uyumlu Blogger Temaları & Blogger Haber Teması & Responsive Blogspot Temaları & Kişisel Blog Temaları Blogger ve diğer kaliteli-Sade Blogger Temaları sitemizden indirebilir ve kendi tarzınıza göre mükemmel web siteleri oluşturabilirsiniz.